Úgy döntöttünk, hogy este elmegyünk a címben megnevezett divatőrületre, mert Milánóban ez nyilván kihagyhatatlan. Illetve egyébként is van egy vonzódásom a divatiparhoz, szóval igazából nem volt kérdés, hogy megyünk-e. Az este lényege az, hogy mindenki felveszi a legszebb ruháját, és az úgynevezett divatnégyszögben a boltok nyitva tartanak éjszaka, DJ-k, celebek, modellek, gyönyörű ruhák és kiegészítők mindenhol. Szóval a lehető legkomolyabban veszik a Global Celebration of Fashion nevet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Botrányosan nagy tömeg volt, de mindenki elképesztően csinos és trendi volt, szóval csak kapkodtam a fejemet, olyan volt, mintha egy többórás divatbemutatón lennénk. Fantasztikus volt, hogy bemehettünk olyan boltokba, ahova egyébként tuti nem mernék, és láthattuk közelről azokat a ruhákat, amiket nemrég vonultattak fel a kifutókon, és mi csak az olcsó másolataikat viseljük. Legtöbb bolt rettenetesen stílusos és elegáns volt, a ruhák illetve cipők úgy voltak kiállítva, mintha múzeumban lennénk. Mindenhol volt valamilyen kis welcome falatka vagy ital, szóval összességében tényleg nagyon menő és glamúros volt. Először kicsit fura érzés volt az Armaniban pezsgőzni a burzsujokkal, több ezer eurós ruhák között, de a második harmadik boltnál már belejöttünk, végülis mindent meg lehet szokni. :) A legmókásabb viszont az volt, amikor kezdett beindulni a parti, minden üzletben volt egy-egy DJ, és ugyanebben a közegben elkezdtek táncolni az emberek. Hazafelé még belefért egy fagyi a Dómnál, de azt hiszem, le kéne már róla jönnöm. 

Hétvégén pedig valószínűleg Cinque Terre, hurrá! :)

 

Szerző: vdorka  2011.09.09. 01:05 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://amarcord.blog.hu/api/trackback/id/tr673212781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása