Elkezdődött a félév végi vizsgaidőszak, már az első vizsgám is elég epic volt stratégiai marketingből. Kiosztják a vizsgasort, belenézünk, csak számolós feladatok, tehát mindenféle indexek, elaszticitások, piackoncentráció, költségvetési tervek, előrejelzések, stb. Megkérdezte az egyik lány, hogy ez normális-e, hogy csak ilyen feladatokból áll a vizsga, erre a professzor felháborodva: Miért, mégis mire számítottatok? Ez egy marketing vizsga!!! Azt hiszem, kicsit más a felfogás a BCE-n és a Bocconin, ezek nem tréfálnak semmivel sem. Szigi mondta jól, évközben olaszkodnak, vizsgán pedig faszkorbács.

Még 3 vizsga van hátra, a fashion és az arts market remélhetőleg vállalható lesz, finance-ből pedig az első negyedéveshez hasonló vérengzés várható, de ott tudom mire számítsak, take another little piece of my heart now, baby.

Szerző: vdorka  2011.12.13. 17:19 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://amarcord.blog.hu/api/trackback/id/tr253460854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása